Vald:

Outdoors Tribe Superlätt Hopvikbar Ryggsäck

kr199.00

Outdoors Tribe Superlätt Hopvikbar Ryggsäck

kr199.00

Denna hovikbara ryggsäck från Outdoors Tribe är det perfekta alternativet för en härlig dagstur eller som en extraryggsäck på resan där låg vikt och utmärka förvaringsmöjligheter är en prioritet. Användningsområdena är många.

Den stora fördelen med denna ryggsäck är dess generösa packvolym på hela 20 liter samtidigt som den har en vikt på endast 85 gram. När nedpackad får ryggsäcken bokstavligen plats i fickan och kan tas med överallt.

Med en konstruktion i slitstark och vattentät nylon klarar denna hopvikbara ryggsäck av alla dina äventyr.

  • 20l packvolym
  • Vattentät
  • Slitstarkt nylon
  • Ultralätt (85 g)
  • Får plats i fickan
  • Hopvikbar & kompakt
  • Sidofack för vattenflaska
  • Finns i många olika färger
  • Axelremmar med andningsförmåga

 

 

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Vad är en hopvikbar ryggsäck och vilka är fördelarna?

En hopvikbar ryggsäck är en ultralätt ryggsäck som kan göras otroligt kompakt och få plats i små utrymmen i din resväska och till och med i fickan när den inte används. De viks enkelt ned i medföljande påse som oftast är en del av själva ryggsäcken.

Vissa hopvikbara ryggsäckar har ett stort huvudutrymme medan andra har flera olika fack. Ibland kallas de även för vikbar ryggsäck eller hopfällbar ryggsäck, men oavsett vad man väljer att kalla dem så har de samma funktion, dvs att de har möjligheten att vikas ihop och göras väldigt kompakta. 

 

Varför köpa en hopfällbar ryggsäck?

Det finns många anledningar till att investera i en hopfällbar ryggsäck. För det första är de väldigt prisvärda och har många användningsområden. De kan användas till allt från dagsturen, kortare vandringar, gymmet, skolan eller varför inte som en extraväska på din nästa resa.

Med en hopfällbar ryggsäck blir liggande ryggsäckar i ditt hem ett minne blått. De kan enkelt stoppas undan och gömmas så att de inte syns när de inte används. 

 

 

Att resa med en vikbar ryggsäck

För de flesta av oss är låg vikt av yttersta prioritet när vi är ute och reser. Med allt fler flygbolag som höjer sina priser för extra bagage är det viktigt att spara vikt där man kan. 

Väl framme på din destination är det svårt att ta med resväskan när du ska ut på en dagsutflykt, vare sig för att upptäcka staden, en tur till stranden eller någon annan dagstur. I dessa fall är en vikbar ryggsäck ett utmärkt alternativ att plocka fram och använda för att sedan stoppas undan igen när den inte används. 

Egenskaper & specifikationer

När vår Outdoors Tribe hopvikbara ryggsäck viks ihop förvandlas den till en 12 lång och 7 cm bred liten påse som är kompakt nog att få plats i väldigt små utrymmen och tas med överallt. 

Som ryggsäck är den 41 cm lång och 30 cm bred och har en packvolym på hela 20 liter som består av ett stort huvudutrymme samt ett sidofack för en vattenflaska och andra småsaker som du behöver ha tillgängliga.  

Denna hopvikbara ryggsäck har en vikt på endast 85g och är tillverkad av slitstark nylon som dessutom är vattentät. 

Hopfällbar Ryggsäck

Mer information

Färg

Svart, Grå, Blå, Ljusblå, Mörkblå, Grön, Rosa / röd

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Outdoors Tribe Superlätt Hopvikbar Ryggsäck”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Stäng meny
0
×
×

Kundvagn